torsdag 17 september 2009

Idag ska jag på min första del av fotokursen hos Therese, ska bli jätte skoj... är lite nervös ju ingen hejjar ännu på min kamera men det är väl det som är meningen att jag ska bli:) Får se om ni kommer se någon skillnad på mina bilder kanske?????

Så vid 5-tiden styr ratten mot Linslusen där vi ska vara tre torsdagskvällar i rad för att bli bättre fotografer! Spännande!!

Kram till er alla!!

2 kommentarer:

Lina sa...

JO han heter Buddha så du har helt rätt :) Men vi kallar han nästan aldrig för det, Buddis blir det oftast. Jag tycker Buddha låter så hårt och han är en riktig mjukis :P

Jaha, ok. Ja vi hittade Buddis på nätet oxå, på blocket faktiskt. Damen som han bodde hos då är mamma till uppfödaren så när familjen skulle skiljas som han bodde hos så tog hon hand om han över jul men dom hörde inte av sig nå mer och hon ville inte direkt höra av sig till dom heller eftersom hon visste att han inte hade blivit väl omhändertagen där. Så hon tog saken i egna händer och la ut han på blocket. Hon själv bodde i en lägenhet som va lika stor som vårat sovrum typ :S
Hon kunde ju inte ha kvar han där plus att hon hade problem med leder och sånt så hon orkade inte gå promenader som han behöver.
Han va inte registrerad nånstans men han va iaf chipmärkt så vi registrerade han och skrev oss som ägare på en gång så inte den där hemska familjen skulle kunna komma i efterhand och vilja han tillbaka.
Så, så va det :)

Jo, jag jobbar i Avesta var fjärde helg. Jobben växer ju inte direkt på trän nu så när mitt gamla jobb (Avesta) ringde och frågade om jag ville ha en helg i månaden där så fanns det inte så mycket annat att göra än och säga ja.
Har jobbat heltid i sommar men det va ju bara semestervikariat så nu är jag deltidsarbetslös igen. Helt värdelöst!
Men men...


Lycka till på fotokursen! Kul :)

Kram

Kattis sa...

då får du lär mig allt efter kursen :-)

Kram Kattis