måndag 3 augusti 2009

Ölandstokarna.....

... är på fastlandet igen efter en väldigt rolig med intensiv minivisit på Öland:)


Ja, den innehöll massor av aktiviteter med en massa umgänge och annat bus.... Vi kom fram till Grankullavik vid 7-tiden på kvällen, åt en bit mat på resturangen vid boendet och sen gick vi ner till stranden precis intill huset vårat.....


Mamma och Melwin plaskade, -Inge längre ut nu Melwin för då blir du blöt, jojo dessa små liven och en sån stor vilja:) Jag själv stod som en riktigt badkruka på stranden med kameran i stadig hand och skyllde på mina stödstrumpor... jobbigt att ta av sig;) Men vädret var ju kallt och regningt!!!

Men efter lite plaskade så började det åter spricka upp, NICE!
Familjen Ericson: (muppar)


Vi skåda även vacker natur....

Fredagen vaknade vi med tuppen och med full spänning och iver att ge oss iväg, hade haft fam. Andersson på luren så vi hade bestämt träff på Böda Sand campingen där dom bodde... Men före det så åkte vi till hamnen på västra sidan av Öland för att göra pappa lite glad:
Vädret var skapligt, lite moln med ändå mestadels sol:) Åkte ner till Saga och co, satte oss på stranden och lekte och solade!!!




Lekte massor under dagen och kvällen....



Grillade till kvällen sen på vägen hem mot vårat uppehälle så stannade vi till hos långe Erik:

Lördag morgon så åkte vi till:

I träden satt Melwin och trollen:)

Och även resten av Bro-gänget:

Melwin lånade en pinne av Trollen..... Mikael och pappa:

Men tyvärr var det lite snålt med liv och rörelse i skogen som tur var fick vi kolla in små stugorna.... med en massa olika utställningar!

Sen åkte vi till Bödagården och solade, badadet för vädret var ännu bättre under denna dag så vi latade mestadels hela dagen!!!!!

Melwin har fångat en manet, stolt:)

Även på lördag kväll så slöt vi upp med Fam. Andersson.... Grillade och åkte ÅTER igen trampbil.... Melwin tjatade tills sig det fastän klockan var alldeles för sent:)
Söndagen var det hemgång, vi hade gemensamt beslutat att ta färjan över till oskarshamn för att slippa åka 17mil bil och få ännu mera träsmak i rumpen!
Väntan på avgång:

Far och son tittar ut över Havet...... Mot fastlandet.....

Ha det bra alla! Snart är det semester, endast 4jobb dagar kvar!!!!!
Kram

2 kommentarer:

Kattis sa...

Hej !!

Ni verkar ha haft en härlig weekend.
Jag har nu bara tre arbetsdagar kvar till semestern.
Kram Kattis

Anna sa...

Ville bara visa att jag läser bloggen :) Hoppas vi kan ses snart! kramar