tisdag 26 maj 2009

Tidiga.....

underbara morgon, idag var jag uppe absolut före tuppen, drog ut limporna på kisspaus för att senare brumma vidare till den helt "perfekta drömfabriken"!!! Haha ja Cecilia var ett levande bevis på det när jag mötte henne i grindhålet efter hennes nattskift och såg ut som en riktigt åskmoln och muttrade något.... Helt klart världens sötaste Cissi:)
Gårdagen så var en väldans mysig dag, först gjorde jag en provrunda på Jess hår till balen då jag ska fixa hennes frisyr... tack kära syster:) Nejdå ska bli kul, hoppas det blir bra och att hon blir nöjd!
Sen var det möte nere på coop med alla mina underbara vänner för en liten (stor) inhandling av godsaker till vår lilla picknick på holmen! Picknicken var bara full med tok men väldigt trevlig...
Ni är bäst!
Sötaste Alwin var med....
Gullig men lite blyg för alla tjejor! ;)
Frida och Jennica, förlåt Petra och Anna att jag inte tog någon bild på er som jag kunde sätta ut här:)
Cissi får vara med på många bilder men det är pga Alwin... hihi
Åkte förbi Milla på vägen hem och hälsade på någon timme för att planera vår fest som vi ska delta i på onsdag, trevligt vi kommer göra entré med dunder och brak vare sig vi är välkomna eller ej av vissa, eller hur??? Hahahha

Nej, nu måste vi traska tillbaka in i dåtiden för att senare kunna gå vidare in i Nuet;

Milano:
Tack min älskade kille för en skön semester med mycket slappande!!! Jag älskar dig!!











När vi var hemma igen kom Melwin morgonen efter, kul å se lillkillen igen som kom hoppandes över mig i sängen tidigt på tisdag morgon.... Jag och Melwin tog tåget till Avesta för att hämta Blaze och det var en spännade färd både på tåget och promenaden till skogsbo efter älven!!!!
.
.
.
.
Annars har föregående vecka varit rätt lugn men till helgen blev det fart igen, på fredagen kom Syster med familj och sov hos oss, mysigt.... sen åkte vi till leklandet på lördagen!

Söndagen var det barnkalas för hela slanten, Thea, granntjejen har fyllt 5år för ett tag sen.... Melwin blev inte med på många kort inte för han var mestadels under min klänning för han var så blyg för alla tjejer:) Gullunge!!!!
.
.
.
.
Efter tårtan bar det ut i skogen för lite skatt jakt!!
.
.
Nu är både min frukost och min frukost rast slut, väntar på att klockan ska bli lunch för Lojsan ska komma och äta samt lite rundvarndring inför hennes jobb här i sommar!
KRAM!!!!

3 kommentarer:

Oss.... sa...

Hej hej!
Cissi som ett åskmoln.....nä det går väl inte att lilla söta Cissi ser ut så.....
Härliga bilder Carro.....
Ha det bäst!!
Kram kram

jennica sa...

Braa carro så här ska bloggen jämt se ut mycket innehåll å mycket bilder=)
pusss på dej

Kattis sa...

Hej !!

Ser ut som att ni har haft en härlig semester. Vilken tur för oss att ni hittade hem igen ;-) Nu är det inte långt kvar för oss.
Ha det bra .

Kram Kattis